Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
ΘΑΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Συνεργείο Καθαρισμού & Ανακαινίσεις Πατήσια Αττική
 
Η εταιρεία μας “Θάνας Θανάσης” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Πατήσια, αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία καθαρισμού και υγιεινής η οποία προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Αττικής.
 
Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε καθαρισμό επιθυμείτε, προσφέροντάς σας ένα καθαρό και υγιεινό χώρο. 
 
 
 
 

ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΑΣ

Έχοντας ως κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό οικιών και επαγγελματικών χώρων, ενώ προσπαθεί συνεχώς να αναπτύσσεται προκειμένου να μπορεί να παρέχει σε κάθε πελάτη της ένα πλούσιο πακέτο υπηρεσιών καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
 
Από την αρχή της λειτουργίας μας μέχρι σήμερα εξελιχθήκαμε, αποκτήσαμε πολύτιμη τεχνογνωσία, επεκταθήκαμε με επιτυχία και σε άλλες δραστηριότητες όπως είναι οι ανακαινίσεις και οι ελαιοχρωματισμοί οικιών και επαγγελματικών χώρων.ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Έτσι, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή εργασίες ελαιοχρωματισμού επιθυμείτε εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Βασικός μας στόχος και επιδίωξη είναι να σας προσφέρουμε τον χώρο που ονειρεύεστε, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Επιδίωξη μας είναι να βρισκόμαστε κοντά σας όποτε και αν μας χρειάζεστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα.

Για ότι χρειαστείτε, είμαστε δίπλα σας και με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες μέσα από τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.