Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμοί
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ
Θάνας Θανάσης | Συνεργείο Καθαρισμού Κέντρο Αθήνα Αττική
 
Για μας ο καθαρισμός και η υγιεινή του οικιακού ή επαγγελματικού χώρου σας είναι το βασικότερο μέλημά μας. Ο χώρος όπου ζείτε, εργάζεστε και δημιουργείτε χαίρει πλήρους σεβασμού και για αυτό και αποτελεί προτεραιότητά μας η απόλυτη καθαριότητα του.
 
Η εταιρεία μας “Θάνας Θανάσης” η οποία εδρεύει στα Πατήσια, δραστηριοποιείται με γενικούς καθαρισμούς χώρων σε όλη την Αττική. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον καθαρισμό και τη συντήρηση καθαρισμού ενός χώρου αποτελεί εγγύηση του επιθυμητού αποτελέσματος στα έργα που αναλαμβάνουμε να εκτελέσουμε.
 
 
 
 


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του καθαρισμού κάθε χώρου, αναλαμβάνουμε αρχικούς, γενικούς και τακτικούς καθαρισμούς σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους όπως:
 Οικίες
 Επαγγελματικούς χώρους
 Γραφεία
 Καταστήματα
 Τράπεζες
 Γυμναστήρια
 Σχολεία
 Γκαράζ
 Πεζοδρομίων
 και κάθε χώρο που επιθυμείτε.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και εκπαιδεύεται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, ενώ για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και οικολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
σαλονιών και στρωμάτων
Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό σε προσωπικό, απορρυπαντικά και απολυμαντικά καθαρίζουμε βιολογικά: στρώματα, καναπέδες, σαλόνια απομακρύνοντας σε βάθος τα αλλεργιογόνα μικρόβια εξασφαλίζοντας την υγιεινή των καθημερινών αντικειμένων μας.
 
Οι ανάγκες καθαριότητας δεν σταματάνε ποτέ για αυτό και το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που διαθέτουμε, θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια προσφέροντας το τέλειο αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.
Για ότι χρειαστείτε, είμαστε δίπλα σας και με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες μέσα από τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.