Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ανακαινίσεις
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Θάνας Θανάσης | Συνεργείο Καθαρισμού & Ανακαινίσεις Πατήσια Αττική
 
Πολλές φορές το παλιό μπορεί να αναγεννηθεί σε κάτι ακόμη πιο όμορφο προσφέροντας ανανέωση σε όποιον επιλέξει να ανακαινίσει μια υπάρχουσα κατασκευή. Ακόμα, μια καλά μελετημένη ανακαίνιση μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία και να χαρίσει νέα πνοή στην οικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Η εταιρεία μας “Θάνας Θανάσης” η οποία εδρεύει στα Πατήσια, μπορεί να αναλάβει την ολική ή μερική ανακαίνιση οικιών, εξοχικών, καταστημάτων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, γραφείων καθώς και κάθε είδους κτίριο εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Αττική.
 
 
 
 
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, με αγάπη, μεράκι και πολύ φαντασία αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, χρησιμοποιώντας υλικά που μπορούν να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

 Υδραυλικές Εργασίες
 Ηλεκτρολογικές Εργασίες
 Πατώματα
 Γκρεμίσματα - Κτισίματα
 Γυψοσανίδες
 Ελαιοχρωματισμούς
 Τεχνοτροπίες κ.α.
 
Με βασικό άξονά μας την ποιότητα κατασκευής, την άνεση και τη χρήση υλικών που αντέχουν στο χρόνο, σας προτείνουμε φρέσκες ιδέες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. 
 
Ακούμε και σεβόμαστε τις επιθυμείς κάθε πελάτη. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο μας ανατεθεί και να το φέρουμε εις πέρας στον προσυμφωνημένο χρόνο.
 
 
Σκοπός μας είναι να αναμορφώνουμε και να μεταμορφώνουμε τον χώρο σας, να τον
κάνουμε ομορφότερο, λειτουργικό και άνετο. 
Για ότι χρειαστείτε, είμαστε δίπλα σας και με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες μέσα από τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.