Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ελαιοχρωματισμοί
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Θάνας Θανάσης | Συνεργείο Καθαρισμού & Ανακαινίσεις Πατήσια Αττική
 
Μπορούμε να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο σας και να τον μετατρέψουμε σε μοντέρνο και όμορφο κρατώντας την αρμονία και την γαλήνη με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων.
 
Η εταιρεία μας “Θάνας Θανάσης” η οποία εδρεύει στα Πατήσια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των ανακαινίσεων κτιρίων και μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό ελαιοχρωματισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αττική.
 
 
 
 


ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί σε παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
Φροντίζουμε πάντα η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών να πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια, με συνέπεια και υπευθυνότητα.
 
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο, αφοσιωνόμαστε στην δουλειά μας και προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα δώσουν στο χώρο σας το στυλ που εσείς επιθυμείτε. 

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας και μαζί αποφασίζετε για τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα χρησιμοποιηθούν. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε τεχνοτροπία και να προτείνουμε τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς.

 
Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία και τα άριστα υλικά είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, για αυτό και η εταιρεία μας επιλέγει να σε όλα της τα έργα τα καλύτερα υλικά και στις πιο οικονομικές τιμές.
Για ότι χρειαστείτε, είμαστε δίπλα σας και με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες μέσα από τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.